Snelladen in Zeeuws-Vlaanderen tot 180 kW

Het aantal elektrische auto’s neemt snel toe. Waar moeten al deze elektrische auto’s gaan laden?

In Zeeuws-Vlaanderen is een premium snellaadstation te vinden langs de doorgaande route (N61) naar de kust tussen Biervliet en IJzendijke (bereikbaar via de parallelweg), tevens goed bereikbaar vanuit België. U vindt ons hier.

Iedereen kan bij dit snellaadstation terecht: de zakelijke rijder, de pakketbezorger met zijn bestelbus, en de toerist die met zijn caravan een plek zoekt waar hij veilig kan laden zonder allerlei capriolen uit te halen. Veiligheid staat voorop; 4 laadpunten zijn overdekt en er is geen doorgaand verkeer op het oplaadpark, dus veilig voor kinderen.

Snel laden is belangrijk; daarom is er gekozen voor meerdere aansluitingen, zodat wachtrijen voorkomen kunnen worden.

Er zijn 7 Fast-Charge / Snellaad / HPC aansluitingen, variërend van 90 – 180 kW op 800 Volt, zodat ook auto’s met de nieuwste techniek optimaal kunnen laden. Tevens zijn er ook nog twee AC aansluitingen geschikt voor hybride wagens.

Het snelladen wordt gevoed door duurzaam opgewekte energie. Ruim 7000 zonnepanelen op dezelfde locatie zorgen voor de benodigde energie. Deze liggen op de daken en op een laaggelegen gedeelte achter het bedrijf. Het zonnepark wordt volledig omringd door een Zeeuwse haag.